Presentació

Benvinguts al meu blog!

Sòc en Jordi, mestre de primària. Treballo a l’Escola Sadako de Barcelona i des de fa uns quants anys m’apassiona investigar, innovar i  compartir la màgia que em vaig trobant pel camí en l’àmbit educatiu.

Després de donar moltes voltes i seguir molts camins en àmbits professionals diferents, vaig escollir provar amb el magisteri. Quan era estudiant, vaig descobrir alguns malalts de la innovació educativa del segle passat que em van estimular i esperonar per veure la pedagogia  d’una manera alternativa, em van encomanar aquesta passió. De tots ells, em quedo amb una frase que Edouard Claperede va escriure en un dels seus llibres:

“…volem una escola on els infants no facin el que volen, sinó que volen el que fan…”

En auqest espai WEB, reprenc l’activitat del meu blog EDUTICTAC, actiu des del 2010,  amb la intenció de seguir compartint aprenentatges, vivències, recursos i reflexions entorn a l’educació  i a la renovació pedagògica.

En aquest blog publicaré:

  • Recursos TIC
  • Estratègies d’idàctiques d’aplicació dels recursos i exemples d’implementació.
  • Articles, recursos i pràctiques d’avaluació innovadores, coherents amb una avaluació formativa de l’alumnat.
  • Articles i reflexions personals sobre pedagogia
  • Participació en ponències, xerrades, concursos educatius i formacions pedagògiques.
  • Narracions i contes personals, escrits al llarg de la meva trajectoria com a mestre de primària i destinats a gaudir de la seva lectura amb els meus alumnes.

Us animo a participar amb comentaris i propostes per tal d’investigar, compartir i aprendre junts en aquest apassionant món de l’educació.

Jordi